Janne:

Jeg begyndte at ride i 1960, og har fra barnsben været nærmest besat af heste.

Jeg har undervist i mere end 35 år, og i de 17 af dem har jeg drevet en rideskole, som jeg stoppede i 2007. Jeg har løbende taget 2 forskellige DI- rideinstruktør-eksamener på højeste trin.

Derudover har jeg deltaget i utallige seminarer og kurser, og deltaget på DI’s landshold gennem en årrække i midten af 1980’erne, og redet stævnet på højt niveau op gennem 90’erne. Jeg rider stadig mange stævner, men de senere år har det mest været på de ungheste, jeg selv uddanner og rider op.

 

Præsentation af os på Raunsbjerggaard

Sådan her startede det hele - Jens købte en hest til Janne i 1979, og vi børn fik kun lov til at sidde på den ved særlige lejligheder, som her hvor familie er på besøg for at se den fine hest, Stjarni.
Her sidder Rikke på 1 år på ham.
Jens Krarup Nielsen
Jens:

Som den ældste på Raunsbjerggaard deltager jeg med al min viden og erfaring fra et langt liv, ligesom jeg bruger det meste af min fritid på gården både fodring og udmugning og andet praktisk arbejde.

I hesteverdenen, hvor jeg blandt andet har været aktiv dommer i snart 30 år, vil jeg bruge min energi i fremtiden på at hjælpe nye dommere gennem undervisning, kurser, seminarer og evalueringer mv.

Som dommer har jeg opnået det højeste, der er muligt ved 3 gange at blive valgt til hoveddommer ved VM. Jeg tilbyder at afholde kurser i stil med " Se på hesten med dommerøjne".

Ring og hør nærmere på 23455072.

 
Rikke Krarup, Rikke Luise Krarup Nielsen
Rikke:

Jeg er født i 1978 og begyndte, som det gamle billede viser, mit liv til hest tidligt, jeg startede på rideskole i 1980.

Udover at opvokse på stutteri og bruge al min barndomsfritid på vores rideskole med at passe heste, ride og undervise, så har jeg arbejdet på store stutterier/træningsstalde i Danmark og i Tyskland inden jeg i 2004 blev jeg uddannet veterinærsygeplejerske. I dag arbejder på "Landbohøjskolen", Hospital for store husdyr, på 15. år. Udover mit arbejde, går tiden som den altid har gjort, med pasning og ridning af vores og andres heste.

Jeg underviser samt tager enkelte heste i træning. Jeg rider lidt konkurrencer for at udfordre mig selv og min træning.

Har via mit arbejde uddannet mig til hestemassør, hvilket giver mig en endnu bedre forståelse for hestens biomekanisme.  Både når jeg underviser og når jeg træner bruger jeg meget denne viden. De senere år er træning af heste med specielle behov eller udfordringer blevet noget der optager mig rigtig meget - bl.a. det at få en uridelig hest tilbage som ridehest er ubeskriveligt spændene og fantastisk! Min største kæphest er derfor at få ryttere til at forså og lære hvor stor indflydelse man har når man sidder der oppe. Hvis der er problemer, så er det næsten altid (faktisk altid) rytterskabt, pga rytterens indvirkning eller mangel på samme, der findes ingen dumme heste, vi skal "bare" være bedre ryttere.

Raunsbjerggaard I/S - Raunsbjergvej 14 - 4330 Hvalsø - raunsbjerggaard@gmail.com - Kontonr. 5377-0246487 Mobile pay: 21473623
Lav din egen hjemmeside med mono.net